Menü Bezárás

Családállítás Budapest

családállítás budapest

Családállítás Budapest: jelentkezni lehet családállítás csoportba vagy egyéni családállításra Budapesten, ha úgy érzed, hogy nehézségekbe ütköztél valamely életterületen.

A családállítás kiválóan alkalmas családtörténetünk gyógyítására, apasebek, anyasebek feloldására, a gátlóan ható, generációkon átívelő lelki kötések feloldására, a bennünk élő gyermek felszabadítására. Ha valaki nem szeretne csoportban részt venni, akkor van lehetőség egyéni családállítás folyamatra is, Budapesten.

Családállítás csoport vagy egyéni családállítás?

Az egyéni családállítás ülésen csak a témahozó és a családállító van jelen, és a módszer technikájával térképezzük fel, hogy valójában hol van elakadás, és hogy miként lehet tovább haladni a megoldás felé vezető úton. Sokszor ugyanis kiderül, hogy nem is azért rekedt meg egy-egy életterületünk, amiért mi gondoljuk, hanem valami olyasmi miatt, ami eddig a felszín alatt húzódott meg. Az egyéni családállításról itt olvashatsz bővebben.

Családállítás után mi várható?

A családállítás folyamán a résztvevők fele reagál azonnal a helyszínen. A többieknél pedig fokozatosan érik be és épül be a családállítási munka hozadéka a hétköznapokba. Hogy mi történik családállítás után, arról itt egy cikk.

Mi alapján dolgozunk a családállításon?

A munka legalapvetőbb és klasszikus részét a családállítás törvények jelentik. Ezek azok a törvények (alap mozgatórugók), amelyeket Bert Hellinger a szeretet rendjeinek nevezett el, és amelyeket családállítás során vizsgálnak. Ma már többféle irányzata létezik a családállításnak, például életstratégia állítás, belső team munka, célállítás és így tovább. Az alap mozgatórugók feltérképezése után és szükség esetén ezeket a módszertani irányzatokat is segítségül lehet hívni. A családállítás menetéről bővebben itt.

Kiknek javasolt a családállítás?

Egyéni családállításra vagy csoportos családállításra jelentkezhetünk például párkapcsolati, munkahelyi, egzisztenciális vagy családi konfliktus miatt. Hatékony továbbá az alapkapcsolatok, úgy mint az apával, anyával való kapcsolat rendezésére. Mivel életünk jelen történéseit, döntéseit nagyban befolyásolja az, hogy milyen érzelmi puttonnyal indultunk kisgyermekként, vagyis milyen lelki töltéseket kaptunk felmenőinktől, ezért ez a módszer alkalmazható akkor is, ha régi, berögzült szokásainkat, és akár tudattalanul, a felszín alatt húzódó anyai-apai mintáinkat szeretnénk megváltoztatni, “átírni”.

Csoportos és egyéni családállítás Budapest:

Bejelentkezés és időpontkérés családállításra, konzultációra  itt >>>

Csak mentálisan egészséges, pszichiátriai és gyógyszeres (pl. antidepresszáns) kezelés alatt nem állók jelentkezése lehetséges. A családállítás nem helyettesíti a pszichoterápiát.

JELENTKEZÉS

 

Továbbiak:

14 Comments

 1. Hornok Andrea

  Kedves Kata,

  Érdeklődnék, az egyéni állítással kapcsolatban, megvan e már a helyszin , hol lesz megtartva Budapesten? Még nem jelentkeztem korábban családállításra és fontolgatom a részvételt.

  Ha még szervezés alatt áll, mikor lesz biztos a helyszin?

  Köszönettel

  Hornok Andrea

  Bp. 2013. jan. 16.

  • Kata

   Kedves Andrea,
   jelentkezés után küldjük az infókat, általában az Astoriánál, de mindenesetre jól megközelíthető helyen fogadjuk a jelentkezőket. 🙂
   Szigeti Kata

 2. Bánkuti Gábor

  Kedves Kata!

  Szeretném megízlelni ezt a fajta módszert, úgy érzem segítségemre lehet! Voltam már drámacsoportban, azonban ez a módszer nekem egyszerre volt túl kevés-hozzám, és túl sok érzelmileg, ( nem könnyen sírok, és mutatok ki érzelmeket, a drámacsoportban pedig kötelezően hektoliterszám dőltek a testnedvek már akkor is ha kettőt pislogtunk, ami engem frusztrált, többek közt..:-) ezért egy egyedi állítást szeretnék kérni, aztán kiderül mi hogyan és merre.

  Köszi,
  Gábor

 3. Lendvai Magdolna

  Kedves Kata,
  Milyen esetekben érdemesebb az egyéni állítást választani?
  Csoportosan már jártam, és értem, hogy mi a külöbség a kettő között, de mitől nyújt mást, ami probléma megoldását vagy annak folyamatát illeti? (pl. attól, hogy más módszerek is előkerülnek, vagy egyszerűen van aki a csoport intim és támogató légköre ellenére is úgy érzi, hogy nem szeretné a problémáját több ember elé tárni?)

  Köszönöm,
  Lendvai Magdolna

 4. Horváth Nóra

  Kedves Kata!

  Érdeklődnék, hogy az egyéni állítás időtartama milyen hosszú? Illetve mennyibe kerül és hányszor kell rajta részt venni?

  Válaszát előre is köszönöm!

  Üdvözlettel:

  Horváth Nóra

 5. Gabi

  Sziasztok!
  Érdeklődnék, hogy a nov.28.-ára 16-20-ig tervezett csoportos állítás elmarad? 🙁

  Ha nem akkor még lehet jelentkezni?
  köszi

 6. Angelika

  Kedves Kata!
  Engem érdekelne, hogy a csoportos családállítás mennyi idő szokott lenni átlagosan?

  Köszönöm!

  • Kata

   Kedves Angelika, egy csoport 6 -8 órán át tart kiírástól függően, és egy csoportban több állítás zajlik le.

 7. Nóra

  Kedves Kata!

  Érdeklődni szeretnék, hogy áprilisban vagy májusban lesz-e csoportos állítás?
  Köszönöm!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..