Menü Bezárás

Önismereti tréning Székesfehérvár

önismereti tréning Székesfehérvár

Rendelkezésre áll egy igazán komplex önismereti tréning, Székesfehérvár és környékén élőknek, és mindazoknak, akiknek fontos a lelki egészségük, önismeretük, és az, hogy olyan eszközt kapjanak a kezükbe, amellyel lelki egyensúlyban maradhatnak.

A Léleksziget önismereti tréningek azokat a legfontosabb lépéseket ölelik fel, amelyek szükségesek a komplex önfejlesztéshez. Olyanoknak ajánlott, akik lelkükben valódi kérdésekre keresik a válaszokat.

Önismereti tréning Székesfehérvár – miről szól?

Az önismereti tréning résztvevőink beavatást kapnak az anyasebek és apasebek hatékony gyógyításába, az önelfogadás mélyítésébe. Emellett az egészséges önszeretet kialakításába, a belső gyermek módszerén át a hiányérzetek feltöltésének módjába. Persze elérhető párkapcsolati önismereti tréning is, most elsősorban online formában.

Ezek során egyrészt a tudatos énnel történő gyakorlati önismereti munka zajlik: a résztvevők megismerkednek téves és valódi családbeli szerepekkel, saját mintáikkal, a lelki egészségüket támogató és blokkoló hiedelmeikkel és szokásokkal. A generációs ismétlődések természetével és okaival, felismerik a saját generációs ismétlődéseiket, majd ezt követően megtanulnak rendet rakni mind az egyéni és mind a generációs életútjukban.

Kiemelten foglalkozunk a származási családi rendszerrel is, ugyanis ez a kiindulópontja az apasebeknek és anyasebeknek.Ugyanis előbb-utóbb mindenki eljut oda, hogy feldolgozza a szüleivel való kapcsolatát. A tréningen foglalkozunk a lerakódott apasebek és anyasebek feloldását segítő belső gyermek munkával, amihez segítségül hívjuk a rajzot, a szerepjátékot és az imaginációt is.

A folytatásban a gyermekkorra vonatkozóan végzünk feloldó gyakorlatokat, a főbb gyermeki korszakokat érintve. Ebben a munkában is segítségül hívjuk az írást, a rajzot, a megbeszélést, szerepjátékot és a belső gyermek munkát. Ennek a tréningnek a célja az, hogy a résztvevők a későbbiekben bármikor önállóan visszanyúlhassanak a módszerhez. Ezáltal képesek legyenek egyensúlyban tartani a lelki életüket, megelőzni a lelki válságokat, és ami a legfontosabb: kiépíteni önazonosságukat.

Önismereti tréning Székesfehérvár – kinek?

Az önismereti tréning mindenkinek ajánlott, aki fontosnak tartja lelke ápolását, a lelki egyensúlyának megtartását, önmaga mélyebb megismerését. Akit foglalkoztat önismerete fejlesztése, személyisége fejlődése, a generációsan cipelt lelki terhektől való megszabadulása, és ezen keresztül gyermekei boldogulása is.

Önismereti tréning Székesfehérvár – vélemények

Hogy mit mondtak azok, akik már részt vettek az önismereti tréningen, és milyen eredményekről számoltak be, valamint az aktuális időpontokról tájékozódj ide kattintva.

Továbbiak:

6 Comments

  1. Erika

    Érdeklődnék, hogy jelenleg milyen témakörökben vannak csoportos (személyes) foglalkozások Székesfehérváron?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .