Menü Bezárás

Hellinger családfelállítás után

hellinger családfelállítás után

Sokan kérdezik, hogy hellinger családfelállítás után mi fog változni, mire számíthatnak. Hogyan változik majd meg az életük ha hazamennek a családállítás csoportból vagy az egyéni családállítás konzultációról.

Sok minden múlik azon, hogy a családállítás a probléma folyamatának melyik pontján történik meg. Ezen kívül pedig, hogy a valódi problémára hány “fedőprobléma” rakódott még rá az idők során. Jelentősége van annak is, hogy aki állít, az mennyire akarja a pozitív változást az életében. Minél inkább, annál hatékonyabb az állítás.

Mit érezhetünk hellinger családfelállítás után?

Érkezhetünk akár párkapcsolati, anyagi, munkahelyi, önbizalom, családi konfliktus vagy egyéb gonddal, a családállítás folyamán csak a résztvevők egynegyede – fele reagál a történésekre azonnal a helyszínen. A többieknél pedig fokozatosan érik be a családállítási munka. Ám általában arról számolnak be a résztvevők, hogy a végére megkönnyebbülést éreznek, olyan, mintha terhet vennének le a vállukról. A csoportokban gyakran érzékenyülnek el a tagok, ezért a zsebkendő elengedhetetlen kelléke a programoknak (az egyéni családállításnak is).

Sokszor tapasztalható az is, hogy aki részt vett családállításon, az néhány nap múlva egy váratlan pillanatban érzi meg, hogy valami megváltozott. Nem várható el az azonnali változás (de előfordulhat), és mindenkinek különböző hosszúságú az az idő, amíg eredményt tapasztal. Ha valaki frissen állított, akkor a legjobb az, ha nem rohan a következő héten újra állítani egy másik (vagy ugyanazt a) témát. Célszerű előtte konzultálni a családállítóval.

Ha csak “résztvevőnek” érkezünk családállításra…

Résztvevőnek érkező az a vendég, akinek a témájával a családállítás csoportban nem foglalkoznak, hanem beválasztható mások állításába, vagyis mások családtagjainak a képviseletébe (képviseleti érzékelés). Ezzel kapcsolatban a másik érdekes tapasztalat az, hogy abban is elindulhatnak változások, aki nem állítani érkezik, hanem résztvevőnek egy-egy csoportba. Persze ez is csak akkor történik meg, ha önismeretében nyitottan jön a vendég. Ezek az átélések és megélések a tapasztalatok szerint mindenkinek segítenek abban, hogy a vállalt életét, sorsát boldogabban, szebben és teljesebben élhesse meg.

JELENTKEZÉS egyéni belső gyermek és családállítás foglalkozásokra itt!

 

Továbbiak:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .