Menü Bezárás

Felelősség nyilatkozat

A Léleksziget önismereti tréningjére, online kurzusára való jelentkezéssel és/vagy a Lélekszigeten forgalmazott információs termék megrendelésével ügyfél tudomásul veszi és elfogadja az alábbiakat:

A Léleksziget online és offline önismereti programok, oktatóanyagok semmiképpen nem helyettesíthetik a képesített orvosi, pszichológiai tanácsadást, diagnózist vagy kezelést, vagy terápiát. Ha valamilyen orvosi vagy pszichológiai problémában szenvedsz, azonnal fordulj orvoshoz vagy más megfelelően képesített személyhez vagy szolgálathoz.

A Léleksziget nem foglalkozik mentálisan sérült, pszichiátriai kezelés vagy pszichoterápiában résztvevő ügyfelekkel, és a programokon mindenki a saját elhatározásából és saját felelősségére vesz részt. A résztvevő egyedül vállalja a felelősséget a saját lelki-szellemi belső folyamataiért. Amennyiben az ügyfél pszichiátriai kezelés alatt áll, úgy csakis saját felelősségére használhatja az oktatóanyagokat, kurzusokat. Súlyos mentális probléma esetén minden esetben javasolt felkeresni (államilag elismert diplomával rendelkező) pszichológust vagy pszichiátert, még akkor is, ha más segítő erre nem hívja fel a figyelmet!