Menü Bezárás

Felelősség nyilatkozat

A Léleksziget önismereti tréningjére, online tanfolyamaira, egyéni konzultációira való jelentkezéssel vagy a Lélekszigeten forgalmazott információs termék megrendelésével ügyfél tudomásul veszi és elfogadja az alábbiakat:

A Léleksziget online és offline önismereti programok, oktatóanyagok, valamint Kata egyéni konzultációi semmiképpen nem helyettesítik a képesített orvosi, pszichológiai tanácsadást, diagnózist, pszichoterápiát és kezelést, a terápiát és gyógyítást.

Kata nem orvos, nem pszichológus, nem pszichoterapeuta, és nem pszichiáter. A weboldalon megjelenhetnek olyan hétköznapi kifejezések, amelyeket az előbb említett szakmák is használnak, ám ezek mindennaposak és közkeletűek, így ezeket körülményes lenne mellőzni a magyar nyelvű szövegírásból és kommunikációból.

Ha az olvasó vagy jelentkező valamilyen orvosi vagy pszichológiai problémában szenved, azonnal forduljon orvoshoz vagy más megfelelően képesített személyhez vagy szolgálathoz.

Kata nem foglalkozik mentálisan sérült, pszichiátriai kezelés vagy pszichoterápiában résztvevő ügyfelekkel, és a programokon mindenki a saját elhatározásából és saját felelősségére vesz részt. A résztvevő egyedül vállalja a felelősséget a saját lelki-szellemi belső folyamataiért.

Amennyiben az ügyfél pszichiátriai kezelés alatt áll, úgy csakis saját felelősségére használhatja az oktatóanyagokat, kurzusokat. Súlyos mentális probléma esetén minden esetben javasolt felkeresni (államilag elismert diplomával rendelkező) pszichológust vagy pszichiátert, még akkor is, ha más segítő erre nem hívja fel a figyelmet!