Menü Bezárás

Felelősség nyilatkozat

A Léleksziget önismereti tréningjére, online kurzusára való jelentkezéssel és/vagy a Lélekszigeten forgalmazott információs termék megrendelésével ügyfél tudomásul veszi és elfogadja az alábbiakat:

A Léleksziget online és offline önismereti programok semmiképpen nem helyettesíthetik a képesített orvosi, pszichológiai tanácsadást, diagnózist vagy kezelést, vagy terápiát. Ha valamilyen orvosi vagy pszichológiai problémában szenvedsz, azonnal fordulj orvoshoz vagy más megfelelően képesített személyhez vagy szolgálathoz.

A Léleksziget nem foglalkozik mentálisan sérült, pszichiátriai kezelés vagy pszichoterápiában résztvevő ügyfelekkel, és a programokon mindenki a saját elhatározásából és saját felelősségére vesz részt. A résztvevő egyedül vállalja a felelősséget a saját lelki-szellemi belső folyamatiért. Amennyiben pszichiátriai kezelés alatt állsz, úgy csakis saját felelősségedre használhatod a termékeinket, kurzusokat. Súlyos mentális probléma esetén minden esetben keress fel (államilag elismert diplomával rendelkező) pszichológust vagy pszichiátert, még akkor is, ha más segítő erre nem hívja fel a figyelmedet!