Menü Bezárás

Önismereti tréning Székesfehérvár

önismereti tréning Székesfehérvár

Rendelkezésre áll egy igazán komplex önismereti tréning, Székesfehérvár és környékén élőknek, és mindazoknak, akiknek fontos a lelki egészségük, önismeretük, és az, hogy olyan eszközt kapjanak a kezükbe, amellyel lelki egyensúlyban maradhatnak.

A Léleksziget önismereti tréningek azokat a legfontosabb lépéseket ölelik fel, amelyek szükségesek a komplex önfejlesztéshez. Olyanoknak ajánlott, akik lelkükben valódi kérdésekre keresik a válaszokat.

Önismereti tréning Székesfehérvár – miről szól?

Az önismereti tréning résztvevőink beavatást kapnak az anyasebek és apasebek hatékony gyógyításába, az önelfogadás mélyítésébe, az egészséges önszeretet kialakításába, a hiányérzetek feltöltésének módjába.

Ezek során egyrészt a tudatos énnel történő gyakorlati önismereti munka zajlik: a résztvevők megismerkednek téves és valódi családbeli szerepekkel, saját mintáikkal, a lelki egészségüket támogató és blokkoló hiedelmeikkel és szokásokkal, a generációs ismétlődések természetével és okaival, felismerik a saját generációs ismétlődéseiket, majd ezt követően megtanulnak rendet rakni mind az egyéni és mind a generációs életútjukban.

Kiemelten foglalkozunk a származási családi rendszerrel is, ugyanis ez a kiindulópontja az apasebeknek és anyasebeknek, és előbb-utóbb mindenki eljut oda, hogy feldolgozza a szüleivel való kapcsolatát. A tréningen foglalkozunk a lerakódott apasebek és anyasebek feloldását segítő belső gyermek munkával, amihez segítségül hívjuk a rajzot, a szerepjátékot és az imaginációt is.

A folytatásban a gyermekkorra vonatkozóan végzünk feloldó gyakorlatokat, a főbb gyermeki korszakokat érintve. Ebben a munkában is segítségül hívjuk az írást, a rajzot, a megbeszélést, szerepjátékot és a belső gyermek munkát. Ennek a tréningnek a célja az, hogy a résztvevők a későbbiekben bármikor önállóan visszanyúlhassanak a módszerhez, ezáltal képesek legyenek egyensúlyban tartani a lelki életüket, megelőzni a lelki válságokat, és ami a legfontosabb: kiépíteni önazonosságukat.

Önismereti tréning Székesfehérvár – kinek?

Az önismereti tréning mindenkinek ajánlott, aki fontosnak tartja lelke ápolását, a lelki egyensúlyának megtartását, önmaga mélyebb megismerését, önismerete fejlesztését, személyisége fejlődését, a generációsan cipelt lelki terhektől való megszabadulást, és ezen keresztül gyermekei boldogulását is.

Önismereti tréning Székesfehérvár – vélemények

Hogy mit mondtak azok, akik már részt vettek az önismereti tréningen, és milyen eredményekről számoltak be, valamint az aktuális időpontokról tájékozódj ide kattintva.

JELENTKEZÉS egyéni belső gyermek és családállítás foglalkozásokra itt!

 

Továbbiak:

4 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .