Menü Bezárás

Konzultáció

Konkrét élethelyzettel kapcsolatos kérdés és válaszkeresés

Konkrét problémával kapcsolatos konzultáció során az alábbi módszerekkel dolgozunk (hogy melyikkel, az függ a hozott témától is, de a jelentkező is kérheti, hogy melyikkel szeretne dolgozni): egyéni családállítás és/vagy belső gyermek módszer. Az önismereti fejlesztő foglalkozás időtartama 60 perc.
Konkrét élethelyzet kérdések irányulhatnak például a párkapcsolatra, anya-gyerek, apa-gyerek viszonyra, másokkal való kapcsolódásokra, történésekre.

Belső gyermekkel való kapcsolatfelvétel

Célja az, hogy a hozzám fordulónak hatékonyan segíthessek a kapcsolatfelvételben. Mindez alapesetben egy konzultáció keretében történik, aminek időtartama 60 perc. Előtte otthoni ráhangoló feladatot (átgondolni valót) adok a hatékonyság érdekében. A foglalkozás során segítem speciálisan körbejárni a jelentkező belső gyermekeddel kapcsolatos állapotát, majd azt átbeszélve következhet a kapcsolatfelvétel, amelyhez személyre szabott technikát alkalmazunk. Végül egyéni támpontokat is adok ahhoz, hogy a jövőben miként lehet megtartani és elmélyíteni a kapcsolatot. Lehet tovább is dolgozni egy adott témán, igény esetén akár több (50 perces) konzultáció is kérhető.

Segítő beszélgetés

Ha pusztán szeretnéd megosztani a problémáddal kapcsolatos érzéseidet, helyzetedet, akkor is kereshetsz bátran!

Díjazás és forma:

A foglalkozások egyelőre csak online történnek (skype, messenger), díjazás 10.000 Ft/alkalom (60 perc)
Minden befizetésről e-számla kerül kiállításra. A díj egy összegben fizetendő előre.

Fontos:

Az egyéni konzultációk nem helyettesítik a képesített orvosi, pszichológiai tanácsadást, diagnózist, pszichoterápiát és kezelést, a terápiát és gyógyítást. Gyógyító, orvosi tevékenységet nem végzek, és csak mentálisan egészséges ügyfelek jelentkezését vállalom. A részletek a felelősség nyilatkozatban itt olvashatóak el.

Korábbi ügyfelek véleményei itt.

Jelentkezés online foglalkozásra: