Menü Bezárás

Családállítás Székesfehérvár – egyéni, csoport

egyéni családállítás

Családállítás Székesfehérvár –  várlak családállítás csoport résztvevőjeként vagy egyéni családállításon, ha úgy érzed, hogy elakadtál.

Családállítás Székesfehérváron

Kérhetsz egyéni családállítást akár egy alkalommal is, és arra is van lehetőséged, hogy az állításban történteket konzultációk során dolgozd fel. Csoportban: aki állítani jön, annak a témájával dolgozunk, aki résztvevőként jön, az részt vesz mások állításaiban, és segít a támogató, családias légkör kialakításában és megtartásában.

Mikor hasznos a családállítás?

Ha például párkapcsolati, magánéleti, nőiség, gyermeknevelési, egzisztenciális (stb.) problémád van, és szeretnéd látni a mögötte húzódó származási családi-generációs hatóerőket, hogy aztán tudatosan fordulhass a megoldás felé. Ha konfliktusod van a családoddal és jó lenne végre tisztán látni, hogy mit tehetnél önmagadért és a békédért. Ha úgy érzed, hogy a családi háttered inkább visszahúz, mint emelne. Ha olyan élethelyzetben vagy, hogy már nem látod az irányt, és jól jönne más szemszögből is rálátni a lehetséges megoldásaidra, erőforrásaidra.

A családállítás technikájával láthatóvá válnak a lelkedben ható generációs és családi mozgatórugók, amit felismerve és tudatosítva esélyed van megérkezni a számodra kedvező megoldásba. Segít a gyermekkori hiányérzetek (apasebek-anyasebek) feltöltésében is, és a származási családodtól való érzelmi függetlenedésben, a generációs ismétlődések feloldásában. Az életstratégia állítás megerősítéseket adhat számodra a kívánt cél eléréséhez.

Ha az egyéni családállítást választod, akkor a folyamatot érzelmi és imaginációs blokkoldással segítem, a hozott témádtól függően. Az egyéni családállítás ülésen csak Te és a családállító van jelen, és speciális technikával gombolyítjuk fel a probléma megoldásáig vezető szála(ka)t. Egy-egy probléma megoldása függ annak mélységétől, és attól is, hogy mióta cipeled, mennyire vagy nyitott a megoldásra.

Tévhit a családállításról

Tévhit az, hogy egyetlen családállítás helyrehoz mindent! Iránymutatást, lelki enyhülést és lökést adhat, ám ha arra számítasz, hogy egyetlen alkalommal minden problémád eltűnik és megoldódik, akkor sajnos csalódni fogsz. Ám ha önismeretedre nyitottan, és a probléma megoldásához rugalmasan állsz hozzá, akkor egyetlen alkalom is jó arra, hogy átértékeld és később megváltoztasd a körülményeidet.

Jelentkezés családállításra:

Helyszín: Székesfehérvár, Szedreskerti ln.
Bejelentkezés és időpontkérés családállításra, konzultációra  itt >>>

Mentálisan egészséges vendégekkel foglalkozom, és a családállítás nem helyettesíti a pszichoterápiát. A jelentkezés feltétele, hogy ne állj rendszeres gyógyszeres (pl. antidepresszáns) kezelés alatt.

Családállítás lényegéről itt olvashatsz

Az egyéni családállításról itt olvashatsz bővebben.

Olvasd el néhány csoport résztvevő véleményét is itt.

 

Lehetőségeid a változtatásra:

Önismereti tanfolyamok >>

Továbbiak: