Menü Bezárás

Családállítás Székesfehérvár

Családállítás Székesfehérvár

Családállítás Székesfehérvár: családállítás csoport résztvevőjeként vagy egyéni családállítás foglalkozásra lehet jelentkezni, ha úgy érzed, hogy elakadtál.

Családállítás Székesfehérváron

Kérhetsz egyéni családállítást akár egy alkalommal is, és arra is van lehetőséged, hogy az állításban történteket konzultációk során dolgozd fel. Csoportban: aki állítani jön, annak a témájával dolgozunk, aki résztvevőként jön, az részt vesz mások állításaiban, és segít a támogató, családias légkör kialakításában és megtartásában.

Mikor hasznos a családállítás?

Ha például párkapcsolati, magánéleti, nőiséggel kapcsolatos, gyermeknevelési, egzisztenciális, vagy a családtagjaiddal való nehézségeid vannak, és szeretnél új nézőpontból is rálátni a helyzetedre, és szeretnél útmutatást kapni ezek megoldására, lépéseket tenni a rend helyreállítására. Ha konfliktusod van a családoddal és jó lenne végre tisztán látni, hogy mit tehetnél önmagadért és a békédért vagy ha például úgy érzed, hogy a családi háttered inkább visszahúz, mint emelne. Ha olyan élethelyzetben vagy, hogy nem látod a számodra megfelelő irányt, és jó lenne segítség ahhoz, hogy aktiváld az erőforrásaidat.

Érdemes tudni, hogy a családállítás technikájával láthatóvá válnak a lelkünkben ható generációs mozgatórugók is, amelyeket felismerve és tudatosítva kerülhetünk közelebb a számunkra kedvező megoldásba. Ha a hozott téma megkívánja, akkor a módszer segíthet az (apasebek-anyasebek miatt keletkezett) bennünk élő gyermek gondozásában is, és a származási családtól való érzelmi függetlenedésben, a generációs ismétlődések feloldásában. Az életstratégia állítás pedig megerősítéseket adhat számodra a kívánt cél eléréséhez.

A székesfehérvári egyéni családállítás ülésen csak Te és a családállító van jelen, és speciális technikával térképezzük fel a nehézség megoldásához vezető utakat. Egy-egy probléma megoldása függ annak mélységétől, és attól is, hogy valaki mióta cipeli, mennyire nyitott a megoldásra.

Tévhit a családállításról

Tévhit az, hogy egyetlen családállítás mindig helyrehoz mindent. Iránymutatást, lelki enyhülést és lökést ad, ám nem minden esetben igaz, hogy egyetlen alkalommal minden probléma eltűnik és megoldódik. Ami biztos, az az, hogy ha önismeretedre nyitottan, és a probléma megoldásához rugalmasan állunk hozzá, akkor egyetlen alkalom is jó arra, hogy átértékeljük és később megváltoztassuk a körülményeinket.

Jelentkezés családállítás (Székesfehérvár)

Bejelentkezés és időpontkérés székesfehérvári családállításra, konzultációra  itt >>>

Csak mentálisan egészséges, pszichiátriai és gyógyszeres (pl. antidepresszáns) kezelés alatt nem állók jelentkezése lehetséges. A családállítás nem helyettesíti a pszichoterápiát.

JELENTKEZÉS

 

Továbbiak: