Menü Bezárás

Családfelállítás esetek

családfelállítás eset

A családfelállítás esetek beszámolói segítenek megláttatni, hogy miben is rejlik ennek a módszernek az ereje, és segítenek ráhangolni a családállítás folyamatára.

Családfelállítás esetek – képviseletben a nőség

Női résztvevő:

„Résztvevőként voltam jelen az egyik csoportban, előtte már volt több állításom, így nem volt ismeretlen terület a családállítás. Ez alkalommal csak résztvevőnek érkeztem. Feltehetően nagyon megérintette a tudatalattimat az egyik képviselet, amikor a „nőséget” képviseltem, mert másnap átszakadt valami, ami édesanyámhoz kapcsolódik:

Az utóbbi időben többször eszembe jutott anyukám és az ő nősége, amit én kislányként annyira rejtőzve éltem meg őbenne. Mintha nem is lenne nőisége, csak anyasága. Arra jutottam, hogy – bár ha kifelé nem is mutatott nekem sokat a nőségéből – azért biztosan benne is ott “tombolt” ezerrel. Elvégre ahhoz, hogy megszülessek, kellett egy adag „nőség”.

A csoportból hazatérve, otthon elkezdtem összeírni egy papírlapra, hogy milyen erőforrásokat kaptam édesanyámtól. Amikor az „erő” következett, akkor hirtelen sírni kezdtem, felismertem, hogy anyunak volt ereje és kitartása minket felnevelni a testvéreimmel. Nem zuhant össze amikor egyedül maradt velünk, vagy legalábbis nem annyira, hogy ne tudna ránk koncentrálni.

Neki volt bátorsága belemenni egy házasságba és feltenni mindent arra a lapra. Utána meg már azért bőgtem, mert rájöttem, hogy közel sem vagyok annyira erős és kitartó, mint amennyire ő. Nem vagyok még csak annyira bátor sem, mint ő, csak szeretnék olyan lenni. Sehol nem vagyok hozzá képest, pedig azt hittem sokszor, hogy okosabb vagyok: én jobban, és sokkal megfontoltabban csinálom az életemet…

Anyunak még arra is van ereje és gondoskodása, hogy minden alkalommal, amikor megyek hozzá, süteménnyel és még sok más étellel készüljön. Csodálom az erejét és a nagyságát, minden – általam hibásnak vélt – tulajdonságával együtt.”

JELENTKEZÉS egyéni belső gyermek és családállítás foglalkozásokra itt!

 

Továbbiak:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .