Menü Bezárás

VÉLEMÉNYEK

„Szeretném elmondani, hogy annyira jót tett nekem a tegnapi foglalkozás. Mintha mázsás súlyok estek volna le rólam. Köszönöm!” Ági (egyéni konzultációról)

“Segítséget nyújtott abban, hogy az élet kapcsán felmerülő problémákat, akadályokat könnyebben kezelhessem” Ilona (önismereti tréning)

Technikát kaptam, ami ezentúl mindig kéznél lesz, ha bajba kerülök, és magam tudom irányítani az életem” Résztvevő (önismereti tréning)

“Receptet kaptam az álmaim eléréséhez!” Győri Andi (önismereti tréning)

“Nagyon jól hasznosítható ismereteket és fogódzókat ad a mindennapi önismereti munkához” Résztvevő (önismereti tréning)

” Csodálatos átformáló 4 nap volt. Számomra megszűnt a külvilág” Andrea (önismereti tábor)

„Ez a négy nap egy csoda volt. Felemelő, rengeteget tanultam belőle és a társaimtól. Mindenki jógázzon, mert ennél jobb mozgás nincs is!” Kassai Katalin (önismereti tábor)

„Testileg és a lelkileg is sikerült a határaimat feszegetni” Nyilas Réka (önismereti tábor)

„…ennyi nap elteltével mondhatom, hogy a puttonyomból méretes követ segítettél kitenni. Nagyon köszönöm! Van meg min dolgozni, de ez nagy lépés volt elsőre…és úgy látom van eredménye, nyugodtabb, könnyebb vagyok… :-)” V. Zsófi (családállítás)

„Az állítások során nem csak a saját témám érintett meg, a legnagyobb, később az életemben is átalakító erővel a mások állításaiban való képviseleti szerep bírt. Észrevétlenül, de a mindennapokban kétségtelenül tapasztalható módon rendeződött a viszonyom a családtagjaimmal! Hirtelen mindenki (gyermekem, édesanyám, gyermekem édesapja, munkatársaim) sokkal higgadtabbá vált velem szemben, pedig én semmit nem tettem tudatosan és tevőlegesen, ami ezt kiváltotta volna.” K. Gabi (családállítás)

” Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a módszert.  Katát hiteles segítőnek tartom, a módszert pedig azért ajánlom, mert még a „hitetlenebb” fajtából való emberek is megtapasztalhatják, ha részt vesznek egy állításon, hogy működik. Nem lehet vele megváltani a világot, de segít abban, hogy tisztábban lássuk önmagunkat, a családunk tagjait, a viszonyulásainkat egymáshoz, és a működési mechanizmusokat, a mozgatórugókat ebben a mi kis miniatűr világunkban, a családban.” V. Margó (családállítás)

„Nagyon elgondolkodtató volt az egész, én mindenkinek ajánlanám,hogy ilyenen részt vegyen, mert jobban megismerhetjük a család felépítését, összefüggéseit… P. Szilvia (családállítás)

„Megtanultam, hogy a lelkem képes megtalálni a jó választ olyan kérdésekre, amelyekre a tudat képtelen megtalálni.” Hartmanné Fára Barbara  (önismereti tábor)

„Emberileg és szakmailag kiváló vezetőkkel töltöttünk el négy különleges napot. Elvárásaimat illetve elképzeléseimet messze felülmúlta az, amit itt kaptam és tapasztaltam. Több lettem – és remélem, hogy jobb ember is.” Eni  (önismereti tábor)

Önismereti tréning résztvevők:

belső gyermek tréning vélemények

belső gyermek tréning vélemények

„Az elmúlt évek során többször is nekiláttam, hogy kipakoljam a hátizsákomból a terheket. Fejben, racionálisan mindig tudtam, hogy mit és miért kellene tenni. Az önismereti tréning nekem ebben segített. Visszatérve kicsi énemhez, egészen másként kezdtem látni önmagamat, a fajdalmaimat, a problémáimat, a szüleimet, az elvárásaimat és a lehetőségeimet is. Soha nem volt még részem imaginációban és az első alkalom annyira intenzíven érintett, hogy magam is meglepődtem mennyi minden van a háttérben. Olyan dolgok, amikre nem fordítottam figyelmet. Rájöttem, hogy nincs okom haragra: a szüleim mindent megtettek, ami tőlük telt és el kell engednem a gondolatot, hogy miért nem voltak képesek többre. Ezzel a elfogadással sokkal könnyebbé vált szeretni őket a hibáikkal együtt! És ezzel együtt önmagamat is. Már tudom, hogy nem függök senkinek a szeretetétől, a sebeket be tudom gyógyítani én magam. Ez feltölt és biztonságot ad. Olyan, mintha lenne egy út, amin „csak” járni kell.” (Zso)

„Konkrét technikát kaptam arra, hogyan tudom gyógyítani gyermekkori apasebeimet”

„Rengeteget adott ahhoz, hogy otthon is tudjak dolgozni magamon”

„Sok gyakorlati segítséget kaptam, amivel helyrehozhatom az érzelmi dolgaimat, amivel az életben sokkal egyszerűbb lesz”

„Úgy érzem megtaláltam azt a feloldást, felismerést, amit kerestem”

„Nagyon hasznos volt, segített rendbe rakni a dolgaim jelentős részét”