Menü Bezárás

Belső gyermek tanfolyam

belső gyermek tanfolyam

A belső gyermek tanfolyam segíti újra kapcsolódni felnőtt lényedet a benne lakozó gyermeki lényedhez. Ezáltal képes a tudatalatti elmében tárolt korlátozó hiedelmek és gátló érzések átírására, az elfojtott érzelmi blokkok feloldására.

 

A belső gyermek tanfolyamról fontos elmondani hogy segítségével újra önmagaddá válsz, önazonos lehetsz, kialakul a legmagasabb szintű önbizalom és önelfogadás benned, nem akarsz többé másoknak megfelelni, képessé válsz kiszállni az emberi játszmákból,  elmúlik az ürességérzés és feszültségek, és egész egyszerűen békében élsz önmagaddal és jól érzed magad a bőrödben. A mindennapos kapcsolódás a belső gyermekedhez a legtökéletesebb mentális és lelki egészségmegőrzés és lelki egyensúly fenntartó eszköz.

Mire jó a belső gyermek tanfolyam?

A belső gyermek tanfolyam során felnőtt lényed, mintegy belső gondozóként, szülőként újra megtanul kapcsolódni belső gyermek lélekrészedhez, ahhoz a részedhez, aki szeretetre, megértésre, elfogadásra vár, és akinek lételeme az öröm, a szabadság, a szeretet, a kreativitás és az elfogadás. Igen, ez mind benned él, és ha nem érzed, akkor feltehetően a gyermekkori lelki sérüléseid, az anya – és apasebeid okozta érzelmi hiányok, a felnőttek világának olykor érzelmeket tagadó világa elfeledtették veled, és felnőttként emiatt sem vagy képes megélni a lelki egyensúlyt, boldogságot.

A belső gyermek tanfolyam során újra kapcsolódunk rég elfeledett önvalónkhoz, és ezáltal gyógyítjuk a csecsemőkor, kisdedkor, óvodáskor, iskoláskor és serdülőkor sérüléseit, amelyek tudattalanul irányítják felnőtt lelki életünket, és feszültségeink, lelki válságaink hátterében állnak. Ezek tulajdonképpen egyrészt olyan anyasebek és apasebek, és minket ért gyermekkori hatások, amelyeket akár egész életünk során cipelhetünk lelkünkben rejtetten, ha nem fordulunk a feloldás irányába. Sokan persze biztonságosabbnak érzik, ha nem foglalkoznak belső gyermekükkel, hiszen akkor biztosan nem kell szembenézni olyan érzésekkel, amelyek nem estek jól gyermekkorban. Mégis, az így élt élet csupán árnyéka annak az életnek, amit a meggyógyított belső gyermekkel együtt vár rád.

Akinek a belső gyermeke szeretettel, elfogadással és törődéssel teli, az a felnőtt életét kiegyensúlyozottan, önbizalommal, önelfogadásban éli, játszmák nélkül, őszintén, nem félve önmaga felvállalásától, családi, baráti, társas kapcsolatai rendezésétől. Egyszóval nem a “langyosban” éldegél, hanem a való életében.

Belső gyermek tanfolyam felépítése

A belső gyermek tanfolyam során végzett önismereti munkában végig támogatjuk a belső gyermeket, és a támogatásban felnőtt éned is szervesen részt vesz.

Mivel a belső gyermek munka szinte elválaszthatatlan attól a kérdéstől, hogy milyen szülőkhöz, milyen családba születtél, és ebből mit profitálhatsz, ezért elengedhetetlen a családi történet gyógyítása, a családrendszer tudatos vizsgálata és a családi mintákból történő kilépés akkor, amikor a belső gyermek munkát végezzük.

Elvégezzük a legfontosabb gyermek életkori oldásokat, gyógyítjuk a kisdedkorban, ovis korban, iskolás korban és serdülő korban szerzett szülősebeket, emellett elsajátítjuk a technika használatát konkrét, felnőttkori életproblémáid megoldására. Megtanulod azt is, hogy hogyan kezeld életed problémáit a technika segítségével. Megnézünk többféle korrekciós gyakorlatot, amelyekkel felnőtt énedet és gyermeki énedet is támogathatod.

Belső gyermek tanfolyam Székesfehérváron is

Jelentkezés belső gyermek tanfolyam képzésekre

Egyéni belső gyermek munka, anyaseb – apaseb feloldásra

Továbbiak:

2 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .