Menü Bezárás

Önismereti tréning online formában

önismereti tréning online

Önismereti tréning online változatai lehetővé teszik, hogy otthonról, kényelmesen fejleszd önmagad. Nálunk több online önismereti tréningre jelentkezhetsz, és néhány támpontot is adunk, hogy biztosan olyat válassz, amiért megéri a pénzed.

Önismereti tréning online

Először is érdemes végiggondolnod, hogy milyen típusú, témájú önismereti tréninget keresel: általános, önmagad jobb megismeréséről szóló tréninget, netán kifejezetten az önelfogadásodat növelő tréninget. Vagy olyan, speciális önismereti tréninget, ami például az apasebek, anyasebek begyógyításával foglalkozik. Netán a benned élő gyermek gyógyításával, a családi terhek letételével, vagy ezek mindegyikével, egy komplex, átfogó önismereti tréning keretében.

Az önelfogadásod mélyítésére, az egészséges önszeretet kialakítását fejlesztheted ezen az online önismereti tréningen.  Míg önmagad jobb megismerését a családi-generációs és emberi kapcsolatok működését tanító Lélek térkép online tréningünkön mélyítheted el.
Az anyaseb és apaseb gyógyítás tanfolyamon a generációs-családi minták feloldását, önmagad alaposabb megismerését, és a változáshoz vezető utat ismerheted meg. Míg a belső gyermek tréningen a kiegyensúlyozott párkapcsolatokhoz szükséges hiányérzetek feltöltését, az önbizalmad stabilitását és lelki jólléted fenntartását sajátíthatod el.

Nőként kereshetsz a nőiségedet erősítő tréningeket, de léteznek szülőknek szóló önismereti tréningek online formában is, pl. a gyereknevelésről szólók, vagy a hatékony kommunikációról szóló kurzusok. Egyéni önismereti tréninget is végezhetsz online formában, olyat, amikor a tréner heteken át kísér, és együtt haladtok az anyaggal. Ilyenkor szóba jöhet akár skype konzultáció is, a digitális kommunikációt kiegészítve.

Ki lehet önismereti tréning mentora?

Mivel manapság az Internetnek köszönhetően szinte bárki bármit feltehet a netre, ezért csakis megbízható oldalon jelentkezz önismereti online tréningre. Vagyis figyelj rá, hogy az oldalon szerepeljenek a cég adatai, az önismereti tréner képesítései, önéletrajza, a szolgáltató elérhetősége, ahol kérdezni is tudsz, ha kétségeid támadnának. Így biztosan elkerülheted azt, hogy csalódj az általad választott önismereti anyagban vagy a tréning vezetőjében.

Önismereti tréning online változatának előnyei

Nagy előnye az online formának az, hogy nem kell alkalmazkodnod senkihez, nem kell keresztül bumliznod a fél városon a tréning helyszínére. Otthon, kényelmesen fejlesztheted magad, arról nem is szólva, hogy ha közbejön valami sürgős eset, akkor félbe is hagyhatod a kurzust, és később újra bekapcsolódhatsz. Hiszen az idődet magad osztod be, így tehát nem sürget senki, és nem kell alkalmazkodnod senkihez. A skype-os (videótelefonos) személyes konzultációkra sem kell külön készülnöd, hiszen csak egy közösen egyeztetett időpontra van szükséged, amikor a trénered az otthonodban tud téged felhívni. Megspórolsz ezzel tehát egy csomó pénzt és időt.

Bátran belevethetjük tehát magunkat az online önismereti tréningek világába- Ám ne feledjük, hogy ha már lélekben felkészültünk rá, akkor igazán mély és gyökeres változást személyiségünkben sokszor az egyéni terápia vagy konzultáció jelenti. Addig viszont mindennek a megágyazásához kiváló választás lehet egy online önismereti tréning.

Továbbiak:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .