Kata
Léleksziget logo - önismeret, önfejlesztés, önmegvalósítás, belső gyermek, lelki egészség, önismereti tréning

Kata


Abban a hálás helyzetben vagyok, hogy az életre vonatkozó, számomra nagy és fontos kérdések mindegyikében végigjárhattam önismereti utamat a válaszokig és a megoldásokig.

A Léleksziget blogon adom közre az ide vezető út lépéseit: tapasztalataim, megéléseim és lelki-önfejlesztő tanulmányaim megosztásának terepe a Léleksziget.

Fontosnak tartom beszélni az érzelmi maganyagról, ami gyermekkorban alakul ki, és befolyásolja az a családi közeg, amiből elindulunk. Hat rá a gondozóid érzelmi maganyaga is, amit akár már generációk óta adnak át az újonnan születetteknek, legtöbbször tudattalanul. Felnőtt létünk pedig nagyon sokszor arról szól, hogy a bennünk élő gyermek igényeit próbáljuk kielégíteni, több-kevesebb sikerrel.

Tréningjeim, írásaim során segítem az érdeklődők lelki egészségének fenntartását, és átadom több mint 10 éves önismereti tapasztalatom minden részletét. 2016 óta az anyaság lelki tartományaiban is nyitogatom az ajtókat, ha érdekel, milyen kincsekre leltem eddig, akkor tarts a Lélekszigettel Te is.

Legyen ebben az első lépés a Vissza önmagadhoz című 15 részes önismereti ajándék sorozatom.

Szeretettel:

Szigeti Kata

önfejlesztés és belső gyermek tréner,
és még sok más

Képesítések // Interjú // Vélemények