Menü Bezárás

Kata

Több mint 10 évvel ezelőtt, kiutat keresve a problémámból vettem részt életem első családállítás csoportjában Angster Mária vezetésével. Látva és megélve az ott történteket az első pillanatokban tudtam, hogy ezt a módszert megtanulom. Ez az elhatározás aztán magával hozott több évnyi hálás és sokszor könnyekkel teli önismereti munkát, és tanulni vágyást: elvégeztem a családállító tanácsadó képzést, tanári diplomát szereztem az Óbudai Egyetemen, tanultam családterápiát, majd kineziológiai konzulenssé váltam, és így tovább. Önismereti utam során – saját helyzetem jobbítása céljából –  kerültem kapcsolatba a belső gyermek önismereti munkával, ami egy újabb mérföldkő lett önismeret fejlődésemben. Azóta vagyok lelkes híve és terjesztője ennek az önismereti irányzatnak is. Egy ideje pedig már az anyaság lelki-önismereti tartományaiban is van módom intenzív alámerüléseket végezni, így a felismerések repertoárja tovább bővült és bővül folyamatosan.

Megéléseim és tanulmányaim megosztására hoztam létre a Lélekszigetet 2012-ben azzal a céllal, hogy mindazok a felismerések és információk, amelyek segítettek az utamon, másoknak is hasznára válhassanak – amennyiben mást is segíthetnek az útjukon (mert tudjuk, hogy nem mindenkinek válik be ugyanaz).

Tanáraim, segítőim és barátaim, akiknek köszönhetően önismereti utam bizonyos mérföldkövei végül gyöngyszemekké válhattak (a teljesség igénye nélkül): Zubor Erika Nerya, Angster Mária, Csurgó Sándor, Féderer Ágnes, Szőllősi Renáta, Boros- Leskó Eszter, Dr. Hauberl Emőke.

Tehát ha érdekel, milyen lelki kincsekre leltem eddig, akkor tarts a Lélekszigettel Te is. Legyen ebben az első lépés a Vissza önmagadhoz című 15 részes önismereti ajándék sorozatom.

Szigeti Kata

Képesítések // Vélemények