Menü Bezárás

Kata

Több mint 10 évvel ezelőtt, kiutat keresve a problémámból vettem részt életem első családállítás csoportjában Angster Mária vezetésével. Akkor, ott úgy éreztem: megérkeztem. Látva és megélve az ott történteket döntöttem el, hogy ezt a módszert megtanulom. Ez az elhatározás aztán magával hozott több évnyi hálás és sokszor könnyekkel teli önismereti munkát, és tanulni vágyást. Így például a családállító tanácsadó képzést, a családterápiás elméleti képzéseket, a kineziológiai tanulmányokat, és így tovább. Majd évek múltán – saját helyzetem jobbítása céljából –  kerültem kapcsolatba a belső gyermek munkával, ami egy újabb mérföldkő lett önismereti folyamataimban. Azóta vagyok lelkes híve és terjesztője ennek az önismereti irányzatnak is. Kisfiúnk megszületésének köszönhetően már az anyaság lelki-önismereti tartományaiban is van módom intenzív alámerüléseket végezni, így a felismerések repertoárja tovább bővült és bővül folyamatosan 🙂

Megéléseim és tanulmányaim megosztására hoztam létre a Lélekszigetet 2012-ben azzal a céllal, hogy mindazok a felismerések és információk, amelyek segítettek az utamon, másoknak is hasznára válhassanak – amennyiben mást is segíthetnek az útjukon (mert tudjuk, hogy nem mindenkinek válik be ugyanaz).

Tanáraim, segítőim és barátaim, akiknek köszönhetően önismereti utam bizonyos mérföldkövei végül gyöngyszemekké válhattak (a teljesség igénye nélkül): Zubor Erika Nerya, Angster Mária, Csurgó Sándor, Féderer Ágnes, Szőllősi Renáta, Boros- Leskó Eszter, Dr. Hauberl Emőke.

Tehát ha érdekel, milyen lelki kincsekre leltem eddig, akkor tarts a Lélekszigettel Te is. Legyen ebben az első lépés a Vissza önmagadhoz című 15 részes önismereti ajándék sorozatom.

Szigeti Kata

Képesítések // Interjú // Vélemények