Menü Bezárás

Családállítás vélemények

családállítás vélemenyek

A családállítás vélemények segítenek megláttatni, hogy milyen esetekben képes ez a módszer felszabadítani egy-egy nehezített életterületet. Családállítás vélemények egy csokorba gyűjtve:

“…ennyi nap elteltével mondhatom, hogy a puttonyomból méretes követ segítettél kitenni. Nagyon köszönöm! Van meg min dolgozni, de ez nagy lépés volt elsőre…és úgy látom van eredménye, nyugodtabb, könnyebb vagyok…”

V. Zsófi

“Teljes szívvel elmondhatom, hogy a folyamatosan fejlődő önismeretem még jobban elmélyült, a még élő családtagjaimmal a viszonyom óriási mértékben javult és a már eltávozottak pedig nem gyötörnek már mindeddig kitartó mentális jelenlétükkel. Csodaszámba megy, ahogy soha azelőtt nem látott vadidegen ember(ek) érzéseit, gondolatait, másokhoz való viszonyulásait, késztetéseit ismeretlenül és szavak nélkül is a legnagyobb át- és beleéléssel képesek vagyunk átérezni, szinte átváltozni a képviselt emberré annak minden örömével, bánatával együtt. Az állítások során nem csak a saját témám érintett meg, a legnagyobb, később az életemben is átalakító erővel a mások állításaiban való képviseleti szerep bírt. Észrevétlenül, de a mindennapokban kétségtelenül tapasztalható módon rendeződött a viszonyom a családtagjaimmal! Hirtelen mindenki (gyermekem, édesanyám, gyermekem édesapja, munkatársaim) sokkal higgadtabbá vált velem szemben, pedig én semmit nem tettem tudatosan és tevőlegesen, ami ezt kiváltotta volna.”

K. Gabi

“…ami a legfontosabb, eltűnt belőlem az önostorozás. Ma már tudomásul veszem a dolgokat, amik történnek velem, körülöttem, de nem kínzom magam. Elfogadóbb lettem, s igyekszem tanulni önmarcangolás nélkül a helyzetekből. Felszabadító érzés! Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a módszert. Katát hiteles segítőnek tartom, a módszert pedig azért ajánlom, mert még a “hitetlenebb” fajtából való emberek is megtapasztalhatják, ha részt vesznek egy állításon, hogy működik. Nem lehet vele megváltani a világot, de segít abban, hogy tisztábban
lássuk önmagunkat, a családunk tagjait, a viszonyulásainkat egymáshoz, és a működési mechanizmusokat, a mozgatórugókat ebben a mi kis miniatűr világunkban, a családban.”

V. Margó

“Nagyon elgondolkodtató volt az egész, én mindenkinek ajánlanám, hogy családállításon részt vegyen, mert jobban megismerhetjük a család felépítését, összefüggéseit…

P. Szilvia

Továbbiak: