Menü Bezárás

Önismereti tábor 2014 – ilyen volt

önismereti tábor

Az önismereti tábor idén sokaknak jelentett igazi kihívást és önmegismerést, egyúttal önfelszabadítást is. A programok is remek lehetőséget adtak arra, hogy a négy nap alatt igazi barátságok szövődjenek.

Indulás

Az első nap első fele a játékos ismerkedésé volt, és az önismereti – rajzos gyakorlatoknak köszönhetően a tudattalan feltérképezésére is sor került. Ebéd után, a nap második felében pedig a tudatos érzelmek megéléséről, az egyéni múlt más szemszögből való vizsgálatáról volt szó. Mindenki elkészíthette a maga “nyereség” vonalát, és ez nagyon jó alapot adott arra, hogy megnézzük, hogyan lehet kijönni az élet árnyékos feléről a naposra. A nap végén pedig egyórás jóga foglalkozás tette fel az i-re a pontot.

A húsevők “megmentése”

A második és harmadik napon is jógával kezdtük a reggelt, majd utána családállítás módszerével történő oldások következtek egészen a vacsoráig, de előtte még jóga foglalkozással zártuk a programot. A harmadik napot egy kis szalonnasütéssel, majd tortaevéssel ünnepeltük meg, előbbi egy kis enyhítést hozott a totálisan húsevő résztvevők napirendjébe, akik hősiesen állták a sarat a négy napi vegetáriánus ellátás során.

Mire eljött a negyedik nap, addigra mindenki annyira belerázódott az együttlétbe és a közösen átélt lelki élményekbe, hogy alig hihetően hangzott még reggel, hogy ez lesz az utolsó nap. Az aznapi programot felülírta az, hogy a negyedik napra még több résztvevőben megérett a gondolat, hogy szeretne a családállítás módszerével ránézni a problémája megoldására, így a negyedik napon is állítottunk.

Vélemények az önismereti tábor résztvevőitől

Bár a négy nap nem tűnik soknak, mélységében annál többet adott mind a résztvevőknek, mind a táborvezetőknek (Szabad Gábor, Szigeti Kata, Szöllősi Renáta). Volt sok-sok nevetés, és bizony voltak fájdalmasan megható pillanatok, és olyanok is, amikor érezhetővé vált egy-egy lelki teher letétele, és a felszabadulás könnyed sóhaja. És hogy milyennek látták a többiek a tábort? Olvasd el ide kattintva >>>

Továbbiak:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .