Menü Bezárás

LÉLEKEMELŐ OLVASMÁNY SZIGETI KATÁTÓL:

HALÁLKÖZELI BESZÉLGETÉSEK AZ ÉLETRŐL
Öt nő megélése, hivatása nyomán – egy tabutémáról most kicsit másképp
(124 oldal)

SZIGETI KATA: HALÁLKÖZELI BESZÉLGETÉSEK AZ ÉLETRŐL

„Nagyszerű a könyv: fontos, hasznos és szép – örülhetünk, hogy megszületett!  …újabb megosztások születtek egy fontos – az élet egyik legfontosabb – témájáról. Mindig aktuális, és időnként érdemes újraolvasni. Első olvasásra Dr. Hauberl Emőke fogott meg legjobban.” (Vinczeffy Ágota)

„Köszönöm neked és a könyvben megnyilatkozó szakembereknek, hogy felnyitották a szemem, hogy az elmúlást “másképp” is át lehet élni és megélni. A megható és emberközeli történetek mélyen érintettek.” (Rita kommentje >>>)

„Miután kétszer elolvastam a könyvet, világossá vált a címben rejlő üzenet… Először nehezen vettem a kezembe, … gyorsan túl akartam lenni az oldalakon, gyorsan elfelejteni, amit olvastam. Majd egy hónappal később, mikor egy nap alatt elolvastam, rá kellett jönnöm, hogy minden sorára emlékszem, még akkor is, ha első alkalommal szerettem volna nem elraktározni, amit olvastam.” (Diana)

Könyv ára: 3900 Ft/db

Szállítási díj: 1300 Ft
1-4 db könyv egyszerre történő megrendelésekor. Szállítás Foxpost automatába vagy Magya Postával.

Fizetés bankkártyával vagy átutalással. Adataid kitöltése után automatikus visszaigazolást kapsz e-mailben a fizetési információkról.  Csak magánszemélyeket szolgálunk ki.

Megrendelt könyvek db száma (3900 Ft/db):
Db
Szállítás (1300 Ft):
Db
Fizetendő 1 300 Ft
Postacímet akkor adj meg, ha nem foxpostba kéred és a fentiektől eltér a postacím.
(Nem kötelező)

 

Miként járulhat hozzá életünk kiteljesedéséhez az, ha az egyik legnagyobb taburól, a halálról kezdünk beszélgetni? Mi módon növelheti tudatosságunkat, ha el merünk gondolkodni saját halandóságunkon? És hogyan csökkentheti mindez a haláltól, gyásztól való félelmünket? Többek között ezeket a kérdéseket fejtegeti a könyv, mely öt olyan nőt szólaltat meg, akik hivatásukból adódóan akár nap mint nap találkoznak a mulandósággal. Közös bennük az is, hogy mindegyikük életében volt olyan időszak, amikor a halál váratlanul feszült rá békés mindennapjaikra, akár tragikus gyermekvesztés formájában, akár a saját halálukkal való szembenézés kapcsán. Dr. Hauberl Emőke, Csikós Dóra, Bálint Csilla, Vincze Kinga és Bajzáth Mária tapasztalatai arra is rávilágítanak, hogy mindannyiunkban ott szunnyad a képesség, hogy a mulandóság elfogadását idővel a teljesebb élet kialakításának lehetőségeként éljük meg, legyen ez bármennyire is gyötrelmesnek és lehetetlennek tűnő feladat. Ez a könyv a szerző önismereti útjának részeként, egy álomnak köszönhetően született meg, és mindazokhoz szól, akik lelki fejlődésük ösvényét járják, és készek megvizsgálni önmaguk viszonyulását életük végességének tükrében is.”

Töltsd le az első oldalakat >>>

Cikk >>>

Rádiós beszélgetés Szigeti Katával és Hauberl Emőkével >>>

Portréfilm a könyvről >>>