Menü Bezárás

SZIGETI KATA: HALÁLKÖZELI BESZÉLGETÉSEK AZ ÉLETRŐL

Öt nő megélése, hivatása nyomán – egy tabutémáról most kicsit másképp

Töltsd le az első oldalakat >>>

SZIGETI KATA: HALÁLKÖZELI BESZÉLGETÉSEK AZ ÉLETRŐL

(124 oldal)

Könyv ára:

1 -2 db esetén 3500 Ft/db + szállítási díj

3 db esetén 3500 Ft 3200 Ft/db + szállítási díj

4 db esetén 3500 Ft 3100 Ft/db + szállítási díj

A „MEGRENDELEM” gombra kattintva új oldal nyílik, ott töltsd ki az adatokat:

Nem csupán könyv, hanem segítség és gyógyír a léleknek:

„Köszönöm neked és a könyvben megnyilatkozó szakembereknek, hogy felnyitották a szemem, hogy az elmúlást “másképp” is át lehet élni és megélni. A megható és emberközeli történetek mélyen érintettek.” (Rita kommentje >>>)

„Miután kétszer elolvastam a könyvet, világossá vált a címben rejlő üzenet… Először nehezen vettem a kezembe, … gyorsan túl akartam lenni az oldalakon, gyorsan elfelejteni, amit olvastam. Majd egy hónappal később, mikor egy nap alatt elolvastam, rá kellett jönnöm, hogy minden sorára emlékszem, még akkor is, ha első alkalommal szerettem volna nem elraktározni, amit olvastam.” (Diana)

***

Miként járulhat hozzá életünk kiteljesedéséhez az, ha az egyik legnagyobb taburól, a halálról kezdünk beszélgetni? Mi módon növelheti tudatosságunkat, ha el merünk gondolkodni saját halandóságunkon? És hogyan csökkentheti mindez a haláltól, gyásztól való félelmünket? Többek között ezeket a kérdéseket fejtegeti a könyv, mely öt olyan nőt szólaltat meg, akik hivatásukból adódóan akár nap mint nap találkoznak a mulandósággal. Közös bennük az is, hogy mindegyikük életében volt olyan időszak, amikor a halál váratlanul feszült rá békés mindennapjaikra, akár tragikus gyermekvesztés formájában, akár a saját halálukkal való szembenézés kapcsán. Dr. Hauberl Emőke, Csikós Dóra, Bálint Csilla, Vincze Kinga és Bajzáth Mária tapasztalatai arra is rávilágítanak, hogy mindannyiunkban ott szunnyad a képesség, hogy a mulandóság elfogadását idővel a teljesebb élet kialakításának lehetőségeként éljük meg, legyen ez bármennyire is gyötrelmesnek és lehetetlennek tűnő feladat. Ez a könyv a szerző önismereti útjának részeként, egy álomnak köszönhetően született meg, és mindazokhoz szól, akik lelki fejlődésük ösvényét járják, és készek megvizsgálni önmaguk viszonyulását életük végességének tükrében is.”

A „MEGRENDELEM” gombra kattintva új oldal nyílik, ott töltsd ki az adatokat:

 

 

Cikk >>>

Rádiós beszélgetés Szigeti Katával és Hauberl Emőkével >>>

Portréfilm a könyvről >>>