Menü Bezárás

SZIGETI KATA: 

HALÁLKÖZELI BESZÉLGETÉSEK AZ ÉLETRŐL

Öt nő megélése, hivatása nyomán – egy tabutémáról most kicsit másképp

Nem csupán könyv, hanem segítség és gyógyír a léleknek

SZIGETI KATA: HALÁLKÖZELI BESZÉLGETÉSEK AZ ÉLETRŐL

Miként járulhat hozzá életünk kiteljesedéséhez az, ha az egyik legnagyobb taburól, a halálról kezdünk beszélgetni? Mi módon növelheti tudatosságunkat, ha el merünk gondolkodni saját halandóságunkon? És hogyan csökkentheti mindez a haláltól, gyásztól való félelmünket? Többek között ezeket a kérdéseket fejtegeti a könyv, mely öt olyan nőt szólaltat meg, akik hivatásukból adódóan akár nap mint nap találkoznak a mulandósággal. Közös bennük az is, hogy mindegyikük életében volt olyan időszak, amikor a halál váratlanul feszült rá békés mindennapjaikra, akár tragikus gyermekvesztés formájában, akár a saját halálukkal való szembenézés kapcsán. Dr. Hauberl Emőke, Csikós Dóra, Bálint Csilla, Vincze Kinga és Bajzáth Mária tapasztalatai arra is rávilágítanak, hogy mindannyiunkban ott szunnyad a képesség, hogy a mulandóság elfogadását idővel a teljesebb élet kialakításának lehetőségeként éljük meg, legyen ez bármennyire is gyötrelmesnek és lehetetlennek tűnő feladat. Ez a könyv a szerző önismereti útjának részeként, egy álomnak köszönhetően született meg, és mindazokhoz szól, akik lelki fejlődésük ösvényét járják, és készek megvizsgálni önmaguk viszonyulását életük végességének tükrében is.”

Visszajelzések olvasóktól:

“Köszönöm neked és a könyvben megnyilatkozó szakembereknek, hogy felnyitották a szemem, hogy az elmúlást “másképp” is át lehet élni és megélni. A megható és emberközeli történetek mélyen érintettek.” 

“Miután kétszer elolvastam a könyvet, világossá vált a címben rejlő üzenet… Először nehezen vettem a kezembe, … gyorsan túl akartam lenni az oldalakon, gyorsan elfelejteni, amit olvastam. Majd egy hónappal később, mikor egy nap alatt elolvastam, rá kellett jönnöm, hogy minden sorára emlékszem, még akkor is, ha első alkalommal szerettem volna nem elraktározni, amit olvastam.” (Diana)

KÖNYV MEGRENDELÉS:

Ára: 2490 Ft + szállítási díj
(124 oldal)

A könyv boltokban nem kapható, kizárólag itt rendelhető.

Megrendelés után az összeg előre fizetendő átutalással, a küldött díjbekérő alapján. Szállítás: Posta házhoz vagy Foxpont átvételi pontra, díja mindkét esetben 1000 Ft.

  • Foxpost automatába kb. 14 db-ig
    Postai ajánlott küldeményként max. 2 db könyvet küldünk
  • A foxpost automata címe más, mint a számlázási/posta cím, ezért azt erről az oldalról kell kinézni, és a megrendelő űrlapba a megadott helyre beírni.

A KÖNYVRŐL BŐVEBBEN:

Szigeti Kata Halálközeli beszélgetések az életről könyv

 

Dr. Hauberl Emőke természetgyógyász-kineziológussal többek között arról is beszélgetek, hogy mennyire fontos megértenünk, hogy a Földön töltött időnk rövid, és ezért sem mindegy, hogy mikor kezdjük el a saját életünket élni.
Csikós Dórának – az Életvégi Tervezés Alapítvány megálmodójának – magánéletében is mély nyomokat hagytak halálesetek, de elhivatottsága és tapasztalásai mindannyiunknak segítenek átgondolni azt, hogy mi fontos az életünkben és mi nem.
Bálint Csilla – korábban gyásztanácsadó – többek között abba avat be minket, hogy miképp alakult át és nyert értelmet mára az a lelki fájdalom, amit egyetlen, akkor tizenéves gyermekének egyik pillanatról a másikra történő elveszítése okozott.
Vincze Kinga – korábban népszerű rádiós-televíziós műsorvezető, jelenleg – gyászszertartás-vezetővel arról is beszélgetünk, hogy miképp vezérelte őt a sors ehhez a hivatáshoz egy tragikus haláleset kapcsán, amit édesanyaként kellett átélnie.
Bajzáth Mária mesepedagógus pedig azokat a kincseket osztja meg velünk az élet – halál körforgásáról és a mulandóságról, amelyeket nemcsak a népmesék rejtenek, hanem amiket a régi kor emberei is évtizedeken át hordoztak a szívükben.
A könyv utószavából pedig kiderül, hogy a szerző-szerkesztő maga milyen spirituális kincsekre lelt a könyvírás időszakában a mulandóságról és a szív erejéről.

OLVASS BELE A HALÁLKÖZELI BESZÉLGETÉSEK AZ ÉLETRŐL CÍMŰ KÖNYVBE:

Szigeti Kata Halálközeli beszélgetések az életről előszó

Könyv facebook oldala >>>

Cikk >>>

Rádiós beszélgetés Szigeti Katával és Hauberl Emőkével >>>

Portréfilm a könyvről >>>