Menü Bezárás

Belső gyermek tréning

belső gyermek tréning

A belső gyermek tréning nagyon hatékony az anyasebek, apasebek begyógyításában, ezen kívül hatásos a lelki egyensúly fenntartásában, lelki megerősödésben, prevencióban. Mindenkinek ajánlott, aki szeretne az önelfogadás és önszeretet érzéseiben lubickolni, erősödni és mindezt tartóssá tenni.

 

Ha begyógyulnak az anyasebek és apasebek, ha lelkileg egyensúlyban és önazonosak vagyunk, ha magas szintű önelfogadásban és önszeretetben élünk (ez utóbbi nem összekeverendő az önzéssel), akkor úgy érezzük, hogy a sors a tenyerén hordoz minket. Egyszerűen jól érezzük magunkat a bőrünkben, és ez az állapot azzal jár, hogy könnyen kezeljük és megoldjuk a lelki problémákat, a kapcsolati konfliktusokban kiállunk önmagunkért és rendezzük azokat, önértékelésünk stabil és mindemellett tudjuk, hogy mit akarunk az élettől, és ezért képesek is vagyunk tenni.

Belső gyermek tréning lépései

Vagyis akinek a belső gyermek képe egészséges és érzelmileg kiegyensúlyozott, az felnőttként is egészséges érzelmi-lelki (és testi) életet élhet! Hogy miért fontos a belső gyermek sebeinek meggyógyítása, és hogy ki is az a belső gyermek, arról itt írtam.

A belső gyermek munka elengedhetetlen része a hozott és örökölt családi (gondozói) minták működésének önismereti céllal történő vizsgálata, hiszen a gyermek első pillanatától ennek a közegnek az üzeneteit, energetikáját szívja magába.

A belső gyermek tréning segítségével (Székesfehérváron is) elvégezheted a legfontosabb gyermek életkori oldásokat, és azzal, hogy felnőtt lelked újra kapcsolódik gyermek lelkedhez, elindul a gyógyulása a csecsemőkorban, kisdedkorban, ovis korban, iskolás korban és serdülő korban szerzett szülősebeknek. Megtanulod kialakítani az elfogadó, szeretetteljes szülőképet önmagad számára, hiszen ez az alapja a benned élő gyermek felszabadításának. Érzésekkel, érzelmekkel dolgozunk, és ehhez segítségül hívjuk az írásos, rajzos, szerepjátékos önismereti gyakorlatokat.

A tréning nemcsak a belső gyermekkel foglalkozik, hanem azokkal a családi mintázatokkal is, amelyek lelki folyamatainak megértése együttesen vezet el a lelki egyensúlyhoz, az érzelmi jólléthez, és az anyasebek és apasebek komplex gyógyulásához.

A tréningen figyelmet szentelünk a felnőttkort meghatározó és nagyon fontos családi-rendszerbeli önismereti gyakorlatoknak is, hogy minél tudatosabban haladj az érzelmi folyamataidban, a tréning folytatásában pedig csak a belső gyermek munkával foglalkozunk.

A belső gyermek tréningen tanultak pedig egész életedben elkísérnek, bármikor visszatérhetsz hozzájuk, amikor úgy érzed, hogy lelki megerősítésre van szükséged, vagy akár egy konkrét gátló érzést szeretnél felülírni. A tréning után is javasolt a napi gyakorlás, ami már napi 1-2 perctől hatékony.

Belső gyermek tréning jelentkezés

A belső gyermek tréning csak mentálisan egészséges résztvevőknek ajánlott, gyógyszeres pszichiátriai kezelés kizáró ok. Jelentkezés csoportos belső gyermek tréning kurzusra. Lehetőséged van egyéni belső gyermek munkára is itt.

Továbbiak:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .