Kata
Léleksziget logo - önismeret, önfejlesztés, önmegvalósítás, belső gyermek, lelki egészség, önismereti tréning

Kata


szigeti_kata

Az érzelmi maganyagod összetételétől függ a lelki, mentális jólléted minősége: az, hogy hogyan éled meg a párkapcsolatodat, az anyagi helyzetedet, az emberi kapcsolataidat, szülőségedet és a mindennapokat. A bennünk meglapuló, sokszor rejtett érzelmek mentén éljük ugyanis az életünket.

Hiába vágysz például boldog párkapcsolatra, ha az érzelmi maganyagodból hiányzik az az érzelmi sáv, hogy milyen is egyenrangú párkapcsolatban nőként vagy férfiként boldogan, kétségek nélkül élni. Hiába vágysz rendezett anyagiakra, ha nincs meg benned a pénz feléd való természetes áramlásának érzése. Hiába szeretnél családot, ha az érzelmi maganyagod folyton csak az erre éretlen partnerek karjaiba vet. Hiába szeretnéd, hogy elismerjenek és becsüljenek, ha az érzelmi maganyagodból hiányzik az érzés, hogy milyen megbecsültnek, elismertnek lenni.

Én abban tudok segíteni, hogy feltérképezd az érzelmi maganyagodat, és felölthesd azt a számodra kívánt megélésed szerint: legyen szó akár párkapcsolatról, önbizalomról, gyerekvállalásról, az önmagadba vetett hitről, lelki egyensúlyról, felmenőktől hozott negatív viselkedésmintáid levetkőzéséről, családi vagy más emberi kapcsolataidról és így tovább.

Az érzelmi maganyag gyermekkorban alakul ki, és befolyásolja az a családi közeg, amiből elindultál. Hat rá a gondozóid érzelmi maganyaga is, amit akár már generációk óta adnak át az újonnan születetteknek, a legtöbbször tudattalanul.

A fentieknek megfelelően tréningjeim és konzultációim során alkalmazom az anyasebek és apasebek gyógyításának folyamatát, a belső gyermek munkát, családállítást, családterápiás eszközöket és kineziológiát.

Legyen ebben az első lépés a Vissza önmagadhoz című 15 részes önismereti ajándék sorozatom.

Szeretettel:

Szigeti Kata

önfejlesztés és belső gyermek tréner,
családállító, kineziológiai konzulens
tánctanár

Képesítések // Interjú // Vélemények