Iránytű önismeret fejlesztő csomag
Léleksziget logo - önismeret, önfejlesztés, önmegvalósítás, belső gyermek, lelki egészség, önismereti tréning

Iránytű önismeret fejlesztő csomag


    Kedvezményes időszak még
  • nap
  • óra
  • perc

Iránytű önismeret fejlesztő induló csomag


Olyan önismereti, életvezetési útmutatók, titkok és gyakorlatok, amelyek nélkül nincs valódi változás – legyen szó életed bármely területéről: önbizalomról, párkapcsolatról, hivatásról, családról vagy bármi másról.

Irányt mutat egyszerűen, érthetően, őszintén és hitelesen, az alábbi témákban:

Tartalom

1) Anyasebek, apasebek gyógyítása – Önismereti, motivációs és inspirációs Anyaseb begyógyítás apasebbelútmutató a jelenség keletkezéséről, okairól, konkrét és őszinte megoldásokról. Mik azok az anyasebek és apasebek, mikor lehetnek ilyen sebeid, hogyan keletkeznek, mi a szerepük az önbizalomhiány kialakulásában, mi rájuk a megoldás.

Talalj2) Önmagadra találásod mérföldkövei – Önismereti kalauz, a legfontosabb lelki fázisokról és állomásokról: változásról, önmagad szeretetéről, teljességéről, tudatosságról, generációsan átvett érzésekről, támogatásról, szembenézésről.

3) 8 tipp a megbánás mentes életért – Önismereti, motivációs kalauz, amely 8 konkrét tippet, megoldást nyújt számodra ahhoz, hogy még teljesebb életet élj.

4) Praktikák a Teljes Élethez 8 hetes intenzív, gyakorlati online megoldásprogram munkafüzettel, az alábbi témákkal:

Kapcsolatok ápolása, Hála erősítése, Légy jóban önmagaddal, Erőforrások életed végességében, Generációs programjaid, Megvalósítandó vágyaid, Gyermekeid lelki erősítése, Nézőpont változtatás.

A Program tartalmaz egy részletes útmutatót, minden hétre való gyakorlatokat és egy nyomtatható munkafüzetet, amelyben megtalálod a heti feladatokat is.belső gyermek teszt

5) Generációs – család dinamikai teszt: amiből megtudhatod, hogy a jelen életedet is befolyásoló generációs hatások mennyiben támogatnak, illetve nem támogatnak?

belso-gyermek-meggyogyitasa6) Önbizalom erősítő belső gyermek meditációs-relaxációs gyakorlat az önbecsülés és egészséges önszeretet elérésére, letölthető hanganyag formában. A rendszeresen végzett relaxáció erősíti önbizalmadat, önbecsülésedet és lelki egészségedet, gyógyítja anya és apasebeidet, továbbá segíti érzelmi stabilitásod fenntartását.

ajandek2


+ AJÁNDÉK, a 4 munkanapon belül fizetőknek, a kedvezményes időszak alatt:ajándék hanganyag

Kupon: 2 x 1000 Ft

1 x 1000 Ft amit beválthatsz a megrendelésedtől számítva 4 hétig bármelyik jelenleg is elérhető online tanfolyamunkon

1 x 1000 Ft: amit beválthatsz egyéni konzultáción vagy a 2018-as csoportos, önismereti kurzusok és tréningek valamelyikén.


Hogyan jutsz a csomaghoz?

Minden írásos anyagot (pdf) és a belső gyermek meditációt egy zárt internetes oldalon érhetsz el, amelynek a hozzáférését a díj kifizetése után e-mailben juttatunk el Hozzád.


Mennyibe kerül?

Ez az önismereti csomag nem csak sima szövegelés és hablaty, hanem egész életedre szóló befektetés. Ezért az ára lehetne akár egyszeri 20 ezer Ft is, de mivel a célom az, hogy a lehető legtöbb emberhez eljussanak ezek az információk, ezért a kedvezményes időszak alatt az ár 3990 Ft.

A kedvezményes időszakban még biztosan ennyi, és eddig még biztosan elküldjük az ajándékot is a fürgéknek:

    Kedvezményes időszak még
  • nap
  • óra
  • perc

Az önismereti csomag nem helyettesít semmiféle pszichoterápiát, kezelést.

MEGRENDELEM!

Az alábbi megrendelő űrlap kitöltése után automatikusan elküldjük a fizetési információkat e-mailben. Fizetésre belföldön átutalással vagy postai rózsaszín csekken vagy paypalon van lehetőség, külföldről csak átutalással vagy paypalon tudsz fizetni. Minden esetben elektronikus számlát küldünk, kivéve, ha ezt a megjegyzés rovatban jelzed. A fizetési határidő 8 nap.

lilanyil

Teljes név*
Email cím*
Email megerősítése*
Számlázási név (csak ha eltér)
Irányítószám*
Város*
Cím (közterület, házszám)*
Postacím irányítószámmal (ha eltér)
Mobil telefonszám*
Az ASZF-t és a felelősség nyilatkozatot megismertem, és elfogadom.
Egyéb megjegyzés

Kérdésed van?
Hívd ügyfélszolgálati telefonszámunkat munkaidőben (9.00 – 16.00-ig):
+36 20 9983700

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár , és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted (ugyfelszolgalat [kukac] leleksziget [pont] hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással a Bakos és Szigeti Kft.-vel kötöd (8000 Székesfehérvár, Szedreskerti ln. 22. 1/2. Asz: 25533332-1-07)